FØDEVAREGRUPPEN +45 22 900 303  
  logo
  Forsiden Egenkontrol Ny virksomhed Fødevarekontrol Om Fødevaregruppen Kontakt Kursus
Fødevaregruppen kan udvikle dit egenkontrolprogram. Fødevarekonsulenter skræddersyr dit lovpligtige egenkontrolprogram, så det er tilpasset din virksomhed. Fødevaregruppens egenkontrolprogrammer er lavet så nemme for virksomheden, som det er muligt efter lovgivningen. Egenkontrolprogrammerne bliver udarbejdet af fødevarekonsulenter, der selv har stået i køkken i mange år. Fødevaregruppens fødevarekonsulenter udarbejder både egenkontrolprogrammer til detail virksomheder og engros virksomheder.  HACCP Vi udarbejder en HACCP analyse, udpeger dine CCP'er og GMP'er efter lovgivningen. Fødevaregruppen er de faglige eksperter og sparringspartnere, som du har manglet. Servicekontrakt   En servicekontrakt med Fødevaregruppen giver en øget sikkerhed for din virksomhed. En service kontrakt vil sige at vi er til for Jer altid. Man kan som virksomhed tegne en serviceaftale for 1, 2 eller 3 år. Vi kommer ud til virksomheden og hjælper til under produktion og vejleder inden Fødevarekontrollen kommer på besøg. Vi vejleder om vedligeholdelse, rengøring samt omkring skadedyrssikring af din virksomhed. Fast besøg – Fast sikkerhed Det kan være relevant for din virksomhed, hvis du ejer en mellem/stor engros- eller importvirksomhed (fx ompakning, opskæring inden for kød, import ol.) I vil gerne have styr på egenkontrollen. Men I står i en situation, hvor der er sygdom, ferie, manglende personale eller lign og har ikke lige styr på egenkontrollen, når det er sådan, kommer det næste kontrolbesøg næsten altid ubelejligt. Vi er til for jer, vi kan med garanti hjælpe jer! Årlig revision: Få udført din årlige revision af en autoriseret fødevarekonsulent. Bestil tid i dag, og hav én bekymring mindre i morgen.  Fødevarekonsulenten gennemgår dit egenkontrolprogram  Fødevarekonsulenten efterser og vejleder om procedurer og risikovurdering (risikoanalyse)  Fødevarekonsulenten klæder dig på til kontrolbesøg fra Fødevareregionen  Fødevarekonsulenten ordner papirarbejdet og udarbejder en revisionsplan  Fødevaregruppen fødevarekonsulent udarbejder en konsulentrapport med udfordringer og løsninger listet op på en overskuelig måde. 
 
 
Egenkontrolprogram Egenkontrol